Granarolo formaggini,djathe bebe 140 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

190 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo formaggini,djathe bebe 140 gr.