Granarolo paginette,djathe pa gluten 8 feta 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

200 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo paginette,djathe pa gluten 8 feta 200 gr.