Corte Buona Prosciutto crudo,proshute krudo me feta 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Proshutë

270 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Corte Buona Prosciutto crudo,proshute krudo me feta 80 gr.