Corte Buona Coppa,proshute me feta 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Proshutë

300 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Corte Buona Coppa,proshute me feta 80 gr.


Produkti nuk është më në stok.