Divella Tortelloni con ricotta e spinaci,tortelini te fresketa me gjize dhe spinaq 250 gr.

Oriz- Pasta (makarona) / Pasta (makarona)

230 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Divella Tortelloni con ricotta e spinaci,tortelini te fresketa me gjize dhe spinaq 250 gr.