Granarolo Grana Padano Dop,djathe kackavall 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

500 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo Grana Padano Dop,djathe kackavall 200 gr.