Granarolo Parmigiano Reggiano Dop,djathe kackavall 200 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

700 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo Parmigiano Reggiano Dop,djathe kackavall 200 gr.