Granarolo Quattrocento,djathe 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

390 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo Quattrocento,djathe 150 gr.

Produkt Italian.