Erzeni,qumesht lope i pasterizuar 950 ml.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht i freskët

100 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Erzeni,qumesht lope i pasterizuar 950 ml.

2.6 % yndyre.