Granarolo Pecorino Romano Dop,djathe 170 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

570 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Granarolo Pecorino Romano Dop,djathe 170 gr.