Granarolo Pecorino Romano Dop,djathe i grire 70 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo Pecorino Romano Dop,djathe i grire 70 gr.