Granarolo Grana Padano Dop,djathe i grire 90 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

250 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo Grana Padano Dop,djathe i grire 90 gr.


Produkti nuk është më në stok.