Granarolo Parmigiano Reggino Dop,djathe i grire 90 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

380 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo Parmigiano Reggino Dop,djathe i grire 90 gr.


Produkti nuk është më në stok.