Lemon soda limonata,leng limoni i gazuar ne qelq 200 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në shishe

60 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lemon soda limonata,leng limoni i gazuar ne qelq 200 ml.