Oran Soda Aranciata,leng portokalli i gazuar ne qelq 200 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në shishe

60 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Oran Soda Aranciata,leng portokalli i gazuar ne qelq 200 ml.