Papadopulos orange,biskota sanduic me krem portokalli 200 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Papadopulos orange,biskota sanduic me krem portokalli 200 gr.