Bora Toilet paper Rose Deluxe extra soft,leter higjenike 8 + 2 rulona Falas.

Letra dhe Pastrim Sanitar / Letër higjenike

260 Lekë / pako

230 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Bora Toilet paper Rose Deluxe extra soft,leter higjenike 8 + 2 rulona Falas.