Korca,djathe i bardhe dele me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

650 Lekë / kg


Detajet e Produktit

Korca,djathe i bardhe dele me kg.

650/kg


Produkti nuk është më në stok.