Morava,djathe i bardhe dhie.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

720 Lekë / kg


Detajet e Produktit

Morava,djathe i bardhe dhie.

720/kg


Produkti nuk është më në stok.