Ferrero Rocher,bonbone e veshur me cokollate dhe lajthi te plote 6 cope 75 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Bonbone

380 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Ferrero Rocher,bonbone e veshur me cokollate dhe lajthi te plote 6 cope 75 gr.