Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe bajame e plote 70 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Bonbone

320 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe bajame e plote 70 gr.