Duplo with whole hazelnuts,vafer i mbushur me cokollate dhe lajthi te plote 26 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Wafer

55 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Duplo with whole hazelnuts,vafer i mbushur me cokollate dhe lajthi te plote 26 gr.