Mon Cheri,praline e mbushur me cokollate dhe qershi te plote 5 cope x 52,5 g.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Çokollata tё vogla

145 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Mon Cheri,praline e mbushur me cokollate dhe qershi te plote 5 cope x 52,5 g.