Nutella ferrero B-ready,biskote me krem lajthie dhe cokollate 22 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Ferrero

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Nutella ferrero B-ready,biskote me krem lajthie dhe cokollate 22 gr.