Kinder Happy Hippo Cacao,vafer krokant me mbushje qumeshti dhe kakao 5 x 20,7 g.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Wafer

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Kinder Happy Hippo Cacao,vafer krokant me mbushje qumeshti dhe kakao 5 x 20,7 g.