Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe lajthi te plote 8 cope 80 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Ferrero

170 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Raffaello Confetteria,bonbone me veshje arre kokosi dhe lajthi te plote 8 cope 80 gr.