Purina Friskies Junior con pollo,ushqim per mae te vogla me mish pule dhe karrota 400 gr.

Produkte për Kafshët-Shpendët-Peshqit / Mace

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Purina Friskies Junior con pollo,ushqim per mae te vogla me mish pule dhe karrota 400 gr.