Perfetto Green peas,bizele te konservuara 400 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

100 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Perfetto Green peas,bizele te konservuara 400 gr.