Peyman bahceden kuru erik prunes,kumbulla të thata 155 gr.

Fruta dhe Perime / Fruta të Thata

280 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Peyman bahceden kuru erik prunes,kumbulla të thata 155 gr.