Granarolo dessert al cacao,buding me shije kakao 4 x 80 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

145 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Granarolo dessert al cacao,buding me shije kakao 4 x 80 gr.