Saray Love it misket limonlu,biskota me krem limoni jeshil 8 cope.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

85 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Saray Love it misket limonlu,biskota me krem limoni jeshil 8 cope.