Saray Love it frambuazli,biskota me krem manaferre kuqe 8 cope.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

85 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Saray Love it frambuazli,biskota me krem manaferre kuqe 8 cope.