Avokado jeshile importi.

Fruta dhe Perime / Fruta të Freskëta

187 Lekë / 250 gr


Detajet e Produktit

Avokado jeshile importi.

750/kg

(çmimi është në bazë të peshës, e cIla ndryshon me pak gram)