Wtm Hazelnuts,cokokrem me krem kakao & lajthi 400 gr.

Për mëngjesin / Cokokrem dhe nutella

240 Lekë / cope

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Wtm Hazelnuts,cokokrem me krem kakao & lajthi 400 gr.


Produkti nuk është më në stok.