Scotti crema splamabile con riso,nocciale e cacao,cokokrem oriz me kakao & lajthi 400 gr.

Për mëngjesin / Cokokrem dhe nutella

460 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Scotti crema splamabile con riso,nocciale e cacao,cokokrem oriz me kakao & lajthi 400 gr.