Lays wavy tomato ketchup flavoured,patatina me ketchap 40 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

50 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Lays wavy tomato ketchup flavoured,patatina me ketchap 40 gr.