Arla cheddar,djathe me feta 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Arla cheddar,djathe me feta 150 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.