Paluani pandoro di pasticceria 750 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

800 Lekë / cope

700 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Paluani pandoro di pasticceria 750 gr.

Panetone me cokollat te bardhe dhe limon