Tonno imperiale all olio di girasole,peshk ton ne vaj luledielli 3 x 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Tonno imperiale all olio di girasole,peshk ton ne vaj luledielli 3 x 80 gr.