Hako qofte si ne kohen e xhaxhit 350 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Produkte Mishi

270 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Hako qofte si ne kohen e xhaxhit 350 gr.