Mister Potato Crisps barbeque,patatina me arome barbekju 130 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

199 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Mister Potato Crisps barbeque,patatina me arome barbekju 130 gr.