Duck deep action gel floral fantasy, detergjent likuid per higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ML.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

220 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Duck deep action gel floral fantasy fabulously fresh,detergjent likuid per higjenizimin dhe pastrimin e WC 750 ML.