Oreo Original 10x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 110 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Oreo Original 10x cope,biskota me kakao te mbushura me shije vanilje 110 gr.