Alegria,trahana me spec te embel dhe domate te thara 80 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Trahana

55 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Alegria,trahana me spec te embel dhe domate te thara 80 gr.