Fix Pro Chorizo Krudo,sallam krudo pikante me kg.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

532 Lekë / 370 gr


Detajet e Produktit

Fix Pro Chorizo Krudo,sallam krudo pikante me kg.

(çmimi është në bazë të peshës, e cila ndryshon me pak gram)

1440/kg