Morava,kos lope me kavanoz 3.5 % yndyre 1 kg.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

230 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Morava,kos lope me kavanoz 3.5 % yndyre 1 kg.