Terra grilled mushrooms,kerpudha te pjekura ne vaj 260 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Terra grilled mushrooms,kerpudha te pjekura ne vaj 260 gr.