Terra red peppers with cheese,speca te kuq me djathe ne vaj 260 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Terra red peppers with cheese,speca te kuq me djathe ne vaj 260 gr.