Eliksir,leng molle pa konservant 1 L.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

220 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Eliksir,leng molle pa konservant 1 L.

Molle e fresket dhe e shtrydhur, 100 % natyrale.Pa konsentrat,pa sheqer te shtuar, pa konservante.