Lipton Green Lemon Ice Tea, çaj jeshil 330 ml

Ujë dhe Pije të ndryshme / Pije në kanaçe

60 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Lipton Green Lemon Ice Tea, çaj jeshil i pagazuar 330 ml